Πτώση θερμοκρασίας και συννεφιά στο Καναλάκι σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Μαζί με την έναρξη της νέας εβδομάδας, οι κάτοικοι της Πρέβεζας, του Καναλακίου και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πιο φθινοπωρινό τοπίο. Η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου φέρνει μαζί της υποχώρηση της θερμοκρασίας, συννεφιές και πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών βροχοπτώσεων.
Όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr, η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δείχνει ότι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι μεταβολές του καιρού, με αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις παράκτιες ζώνες και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ. Παράλληλα, οι μετακινούμενοι νωρίς το πρωί θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας σε ορισμένα σημεία.
Στους νομούς Πρέβεζας και Άρτας, η ημέρα θα κυλήσει με αυξομειώσεις των νεφώσεων και πιθανές τοπικές βροχές. Στον νομό Ιωαννίνων τα φαινόμενα θα εντοπιστούν κυρίως στα ορεινά, ενώ στη Θεσπρωτία αναμένονται παροδικές συννεφιές με την Ηγουμενίτσα να φτάνει τους 22 βαθμούς. Συνολικά στη Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

«Βήμα στο αύριο»: Επικοινωνιακά παιχνίδια χειρίστου είδους από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας

Υπο το βάρος της αποκάλυψης του συσσωρευμένου λογιστικού ελλείμματος ύψους
lost kotsinis

Πρέβεζα: Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος – Συναγερμός στις Αρχές

Ηλικιωμένος, 82 ετών, έχει εξαφανιστεί από την Πρέβεζα με αποτέλεσμα να ανησυχούν