ihm26 poster 300x250

Κ. Μητσοτάκης στο Υπ. Συμβούλιο: Επικεντρωνόμαστε σε 25 μεταρρυθμίσες από τώρα ως το τέλος του έτους

Σε 25 βασικές μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους θα επικεντρωθεί ο βασικός κορμός του κυβερνητικού έργου, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο της Παρασκευής 25/7, το οποίο όπως δήλωσε έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα, καθώς υπάρχουν «σημαντικά νομοσχέδια να επεξεργαστούμε, ίσως με το πιο εμβληματικό, τον Κώδικα αυτοδιοίκησης, που βάζει τάξη σε χρόνιες παθογένειες και επικαλύψεις αρμοδιοτήτων σε ζητήματα αυτοδιοίκησης και εισάγει νέο εκλογικό σύστημα για τον τρόπο εκλογής αιρετών αρχόντων 1ου και 2ου βαθμού».

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμα χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

da53c3641679accede3d37951e0aa7c5 L

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στα Πατήσια

Η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο. Τραγωδία στα Πατήσια, καθώς κατέληξε
panepistimio arta1 1080x675 1

Ισχυρή σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ ταρακούνησε Άρτα και Αμφιλοχία – Ιδιαίτερα αισθητός και στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με