ihm26 poster 300x250

Ισραήλ και Ολλανδία γεμίζουν τα ξενοδοχεία στα Τζουμέρκα

melissoyrgoi

Προσεκτικά βήματα από τους επαγγελματίες του τουρισμού στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων τα τελευταία χρόνια και οι επισκέπτες “γεμίζουν” τα ξενοδοχεία.

Οι περισσότεροι είναι από το Ισραήλ και την Ολλανδία. Τα τοπία της περιοχής ελκύουν τους επισκέπτες και πλέον όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή, βλέποντας το ρεύμα να αυξάνεται.

“Εμείς είχαμε εξ αρχής αυτή τη στόχευση και με τις επαφές μας η περιοχή απέκτησε τουριστικό ρεύμα”, δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές στην ΕΡΤ Ιωαννίνων.

Παράλληλα σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια τα ορεινά Τζουμέρκα φιλοξενούν και επισκέπτες σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. “Είναι πρωτόγνωρο αλλά και συνάμα σημαντικό για τους επαγγελματίες”, κατέληξε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Σε τελικό στάδιο δύο μεγάλα έργα στον Δήμο Ζηρού, προϋπολογισμού 7,5 εκ ευρώ.

Στο τελικό στάδιο υλοποίησης μπαίνουν δύο μεγάλα έργα στον Δήμο

Οι εκδόσεις Κουάρκ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Μαραζόπουλου με τίτλο «της σιωπής».

Οι εκδόσεις Κουάρκ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του