Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ήπειρο και την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας, όπου μια 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 27χρονου πρώην συντρόφου της. Ο νεαρός άνδρας ομολόγησε τα ξημερώματα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας στον ποδηλατόδρομο της πόλης.
Όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr, ο δράστης είχε αρχικά υποστηρίξει πως εκείνος και το θύμα δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, ισχυρισμός που αποδείχθηκε ψευδής κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.
Η αυτοψία του ιατροδικαστή αποκάλυψε την ένταση της βίας, καθώς η 25χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο το σώμα, τον θώρακα, τη ράχη, καθώς και καίρια πλήγματα στον τράχηλο.
Ο 27χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του καταφέρνοντας στον εαυτό του πλήγματα στον θώρακα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Φιλιατών όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το μαχαίρι του εγκλήματος στο σημείο που υπέδειξε ο ίδιος ο καθ’ ομολογίαν δράστης.

