Αναζητούν ιδιωτικά ασθενοφόρα στους Φιλιάτες για την εξυπηρέτηση των ασθενών της Θεσπρωτίας – Κονδύλι 18.000 ευρώ από το Γ.Ν. Φιλιατών για τη διακομιδή νοσηλευομένων

Μια σημαντική εξέλιξη που αφορά άμεσα τους ασθενείς της περιοχής μας και των γειτονικών δήμων φέρνει στην δημοσιότητα το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Φιλιατών. Η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος προχωρά σε έρευνα αγοράς για τη μίσθωση ιδιωτικών ασθενοφόρων, εξασφαλίζοντας προϋπολογισμό 18.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για τη μεταφορά των ασθενών που λαμβάνουν εξιτήριο.

Η απόφαση, την οποία υπογράφει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ηλιάνα Καϊντάση από τις 3 Νοεμβρίου 2026, στοχεύει στην επίλυση ενός σοβαρού καθημερινού προβλήματος. Πολλοί νοσηλευόμενοι, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τους, αντιμετώπιζαν δυσκολίες στη μεταφορά τους προς την κατοικία τους λόγω έλλειψης διαθέσιμων μέσων.

Όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr, οι ιδιώτες αδειοδοτημένοι πάροχοι που θα επιλεγούν θα αναλάβουν τη διακομιδή των ασθενών τόσο εντός των ορίων της Θεσπρωτίας όσο και σε περιοχές εκτός του νομού.

Η πρωτοβουλία αυτή θεωρείται ιδιαίτερα αυξημένης σημασίας για τις οικογένειες των νοσηλευομένων, καθώς η επιστροφή στο σπίτι μετά από μια νοσηλεία απαιτεί ασφάλεια, άνεση και εξειδικευμένη φροντίδα, στοιχεία που επιδιώκει να διασφαλίσει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

fotia 3 768x480 1

Διασωληνωμένος ένας 5χρονος μετά από τη φωτιά σε διαμέρισμα – Συνελήφθη ο πατέρας του

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε το βράδυ
ad3c52023147168c5b12c8259284a604 L

Βέροια: Μαθητής εμφανίστηκε στο γυμνάσιο με αεροβόλο, ήταν οπλισμένο

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου στην Ημαθία, όταν 12χρονος μαθητής