Εκδρομή-Εφιάλτης: Μαθητές απο την Πρέβεζα εγκλωβισμένοι στο Λονδίνο λόγω απεργίας!


Η εκπαιδευτική εκδρομή του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών από την Πρέβεζα στην Αγγλία μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους 34 συμμετέχοντες (17 ενήλικες – 17 ανήλικα), όταν η Πανελλαδική απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στις 9 Απριλίου τους άφησε εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.
Η εκδρομή ξεκίνησε στις 4 Απριλίου με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο, με προγραμματισμένη επιστροφή στις 9 Απριλίου μέσω της Easy Jet προς το αεροδρόμιο του Ακτίου. Οι μαθητές και οι συνοδοί τους απόλαυσαν ξεναγήσεις σε μουσεία και αξιοθέατα, όμως η επιστροφή τους εξελίχθηκε σε αγωνιώδη περιπέτεια.
Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή μεταξύ 16 και 19 Απριλίου. Ωστόσο, χάρη στη μεσολάβηση του διευθυντή του αεροδρομίου του Ακτίου, η επιστροφή των 30 μελών (καθώς 4 άτομα αναχώρησαν μέσω άλλων προορισμών) προγραμματίστηκε για τις 11 Απριλίου, με ενδιάμεση στάση στην Κεφαλονιά, όπου θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν.