ihm26 poster 300x250

Αρνητικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας σε ανεμογεννήτριες πάνω από τους οικισμούς Μαυρούδι, Εθνικής Αντίστασης, Αμπέλια, Δριμίτσα, Παραπόταμο κλπ.)

aioliko parko 1

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, μετά από αίτημα κατοίκων της περιοχής, συζήτησε εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της ΜΠΕ για την κατασκευή Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, (ΑΣΠΗΕ) στην περιοχή «Βάραθο» Ηγουμενίτσας, (πάνω από τους οικισμούς Μαυρούδι, Εθνικής Αντίστασης, Αμπέλια, Δριμίτσα, Παραπόταμο κλπ.)

Μετά από τις τοποθετήσεις του Δήμαρχου, συμβούλων και εκπροσώπων των κατοίκων, το Δ.Σ.
γνωμοδότησε ομόφωνα αρνητικά. Σημειώνεται ότι και με παλαιότερη απόφασή του (187/2011), το Δ. Σ. είχε γνωμοδοτήσει και τότε αρνητικά για ένα παρόμοιο, μικρότερο έργο, στην ίδια περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

peripoliko faros 1

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: Τόν «γάζωσαν» με σφαίρες έξω απ’ τη δουλειά του!

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Καβάλα τα ξημερώματα με θύμα έναν 52χρονο. Σύμφωνα

Πεθαίνουν τα πλατάνια στην παραλίμνιο των Ιωαννίνων – Η θανατηφόρα ασθένεια έχει νεκρώσει χιλιάδες δέντρα στην Ήπειρο 

Μετά την καταστροφή που προκάλεσε η ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους