ihm26 poster 300x250

62χρονος σκοτώθηκε επισκευάζοντας το αμάξι του – Πήρε μπροστά και πέρασε από πάνω του

lamia

Απίστευτο δυστύχημα με θύμα έναν 62χρονο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λαμία. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του, όταν προσπάθησε να επισκευάσει τη μίζα. Το όχημα βρισκόταν σε κατηφορικό σημείο και όταν η μίζα «ξεκόλλησε» το αμάξι πήρε μπρος με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr ένας γείτονας με κλαρκ έσπευσε να τον απεγκλωβίσει όμως ήταν αργά για τον 62χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, καθώς είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο θώρακα. Ο άνδρας διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προηγούμενη ημέρα είχε πάει το αυτοκίνητο σε συνεργείο, επειδή όμως είχε δουλειές να τακτοποιήσει την Τρίτη, προτίμησε να μην το αφήσει μέσα και να το πήγαινε αργότερα. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

c35b6cac2abfc1caf8804be6d271b641 L

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 25χρονη μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι

Με εντολή εισαγγελέα ανατέθηκε η προσωρινή φύλαξη του αγοριού σε

Ιωάννινα – Κακαβιά: Υπογράφεται η σύμβαση του μεγάλου έργου παρουσία Μητσοτάκη!

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα και πολύπαθα έργα, που περιμένουν