ihm26 poster 300x250

Ζελένσκι: Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, οι ουκρανικές δυνάμεις θα πρέπει να υποχωρήσουν

ZELENSKY 768x512 1
ZELENSKY 768x512 1

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε ότι εάν η Ουκρανία δεν λάβει την υποσχεθείσα αμερικανική στρατιωτική βοήθεια, η οποία έχει μπλοκαριστεί λόγω διαφωνιών στο Κογκρέσο, οι ένοπλες δυνάμεις της θα πρέπει να οπισθοχωρήσουν «με μικρά βήματα».

«Εάν δεν υπάρχει αμερικανική υποστήριξη, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αεροπορική άμυνα, δεν έχουμε πυραύλους Patriot, ούτε παρεμβολές για ηλεκτρονικό πόλεμο, ούτε βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών», δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post.

«Αυτό σημαίνει ότι θα πάμε πίσω, θα υποχωρήσουμε, βήμα βήμα, με μικρά βήματα», δήλωσε. «Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να μην υποχωρήσουμε.

 

 

 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά είχαν μέλη της Ε.Ε.Ε.Δ. Καναλακίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά είχαν μέλη της
6615548

Αύξηση στην ακτοπλοϊκή κίνηση Ιουνίου και Ιουλίου – Δυναμική παρουσία των ταχύπλοων και του island hopping

Αισιόδοξα είναι τα “μηνύματα” για την ακτοπλοϊκή επιβατική κίνηση του