ihm26 poster 300x250

Τρεις Τραυματίες Από Σύγκρουση Οχημάτων Στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Πρέβεζας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Φιλιππιάδας – Πρέβεζας, πριν από την είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Λούρου, με σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ.Ε. οχημάτων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη άμεσα για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες από τα κατεστραμμένα οχήματα.

Συγκεκριμένα, τρία άτομα που είχαν τραυματιστεί χρειάστηκαν απεγκλωβισμό. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr η επιχείρηση έγινε με τη συμμετοχή τριών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θεσπρωτικού, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ειδικό όχημα για την απομάκρυνση των επιβατών. Στη συνέχεια, τα τραυματισμένα άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομεία για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε επίσης η Ελληνική Αστυνομία, η οποία ανέλαβε τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και διεξάγει έρευνες για τα αίτια του σοβαρού περιστατικού. Η κατάσταση της κυκλοφορίας στην περιοχή επηρεάστηκε σημαντικά λόγω του ατυχήματος, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την αποσαφήνιση των συνθηκών που οδήγησαν στην σύγκρουση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

35c25515c9b623514e203cb49a20b613 L

Γαλλία: Ανακαλείται ελληνική φέτα – Τι εντόπισαν οι έλεγχοι

Η διαδικασία ανάκλησης θα βρίσκεται σε ισχύ έως τις 15

Παράταση για το Διοικητήριο Πρέβεζας: Μέχρι το 2027 θα περιμένουν οι πολίτες

Οι έντονες καιρικές συνθήκες που ταλαιπώρησαν την περιοχή μας το