ihm26 poster 300x250

Τραγικό δυστύχημα: 35χρονος πήγε να κόψει ξύλα σε χωράφι του ξέφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και του έκοψε το λαιμό.

xorafi 770x470 1

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 35χρονος άνδρας ο οποίος βρέθηκε νεκρός, με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP22340419347080

Τζόρτζια Μελόνι στα Τίρανα: Μεγάλη η ευθύνη μας προς τα Δυτικά Βαλκάνια, μπορείτε να βασιστείτε στην Ιταλία

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι προσήλθε σήμερα στη Σύνοδο

Λεηλατούσαν σπίτια στην Ήπειρο: Τέλος στη δράση εγκληματικής ομάδας που Διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση,