Θρίλερ για 35χρονο: Βρέθηκε νεκρός μετά από δύο μέρες από τη γιαγιά του

ekav sxoleio 780x405 1

Ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός χθες από τη γιαγιά του μέσα στο σπίτι τους, στον Βόλο. Η ηλικιωμένη γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, μετέβη στις 7:30 περίπου το απόγευμα στο Νοσοκομείο ουρλιάζοντας ότι ο εγγονός της έπαθε κακό.

Η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και το προσωπικό του Νοσοκομείου ειδοποίησε πλήρωμα του ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του και φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου πριν δυο μέρες.

Σύμφωνα με το gegonota.news ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε ο 35χρονος και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός ο θάνατός του από τη γιαγιά του. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι υπερήλικας και δεν έχει πλήρη πνευματική διαύγεια.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

brazil rape

Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Μια 25χρονη και η σύντροφός της βίασαν, κακοποίησαν και σκότωσαν το 20 μηνών παιδί της

Ένα άγριο και αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν μια
b461064c619a8122471a52e0e84be1f1 L

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στα Χανιά

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως έως 7 Μποφόρ. Υπό