Θεσπρωτία: Κλειστή για τρεις ημέρες η αρχαία Ελέα

elea2
elea2

Μια σημαντική ενημέρωση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, ο αρχαιολογικός χώρος της Ελέας θα τροποποιήσει τη λειτουργία του για το διάστημα από τις 16 έως τις 20 Απριλίου 2026. Συγκεκριμένα, λόγω υπηρεσιακών ζητημάτων, ο χώρος δεν θα δέχεται επισκέπτες την Πέμπτη, την Παρασκευή και την προσεχή Δευτέρα, γεγονός που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι ταξιδιώτες.

Για εκείνους που επιθυμούν να επισκεφθούν το μνημείο εντός του Σαββατοκύριακου, το kanalakinews.gr αναφέρει πως ο χώρος θα παραμείνει κανονικά ανοικτός. Έτσι, το Σάββατο 18/04 και την Κυριακή 19/04, η αρχαία Ελέα θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό για τις προγραμματισμένες περιηγήσεις. Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση στον πολιτισμό, αρκεί να τηρηθεί το συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο λειτουργίας.

Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται περαιτέρω πληροφόρηση, το kanalakinews.gr παραθέτει το τηλέφωνο επικοινωνίας 266502853, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λύσουν κάθε απορία τους. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων ζητά την κατανόηση του κοινού για την αναστάτωση που προκαλείται από αυτές τις προσωρινές αλλαγές, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

kykloforia

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί το Σάββατο
monada asa ipeiroy 1024x577 1

Διαχείριση απορριμμάτων με τον… αραμπά στην Ήπειρο

Αλλη μία εξόφθαλμη περίπτωση όπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαλεί τη