ihm26 poster 300x250

Τέσσερα εκατομμύρια likes στο TikTok για τον Παύλο, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού και τρέχει στον Μαραθώνιο

PAVLOS
PAVLOS

 

Σε διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και στον Μαραθώνιο έχει συμμετάσχει ο Παύλος, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών του TikTok, οι οποίοι του έχουν προσφέρει τέσσερα εκατομμύρια likes.

Στην εκπομπή “Update” του ΕΡΤNews μίλησε η μητέρα του Παύλου, Αντιγόνη Στάμου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αυτά που βοήθησαν τον νεαρό να κοινωνικοποιηθεί. Ο Παύλος καταπιάνεται και με την κεραμική.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή έγινε αντιληπτό ότι ο Παύλος ανήκει στο φάσμα του αυτισμού όταν ήταν 16-18 μηνών.

Ενώ ανάμεσα σε άλλα, η κ. Στάμου, τόνισε:

«Η συνέχεια του Παύλου με τη δυναμική που μου δείχνει βέβαια, είναι ότι θέλει να γίνει επιχειρηματίας και να κάνουμε κάτι σχετικό με κεραμική και μαγειρική και να δουλέψουν μαζί μας και άλλα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα και όχι μόνο. Κι έτσι, να φτιάξουμε μια μικρή κοινότητα που να δείξουμε στον κόσμο έξω ότι όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα και μπορούμε (…)».

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

pyrosvestiki fotia

Φωτιά τώρα στον Άγιο Στέφανο Λακωνίας: «112» για ετοιμότητα – Επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής

Συναγερμός στην πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική
16e1807c 7704 4ebc 9bb2 0394353a9158

Η φετινή αύξηση της μάζας πάγου στην Ανταρκτική τροφοδοτεί τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής

Από το στιγμή που οι επιστήμονες ανέφεραν φέτος μια περιοδική