Συντονίζουν τη δράση τους οι πρωτοβουλίες κατοίκων ενάντια στις νέες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Πρέβεζα.

Νέα συνάντηση στο πάρκο Πυροβολικού πραγματοποίησε χθες η πρωτοβουλία κατοίκων στα Καμαρινιώτικα ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Μ. Μερκούρη στην Πρέβεζα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη της αντίστοιχης πρωτοβουλίας από τον Αγιο Κωνσταντίνο ενώ έγινε απολογισμός όλων των δράσεων του τελευταίου διαστήματος και παράλληλα αποφασίστηκε το νέο πρόγραμμα δράσης.
Σύμφωνα με αυτό αμέσως μετά τις γιορτές το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ,θα οργανωθεί συνάντηση με την Ενωση Γονέων του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και σε άλλες γειτονιές ενώ θα συντονιστεί η προετοιμασία και για δικαστικό αγώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

MI KRATIKA PANEPISTHMIA

Υπ. Παιδείας: 12 +1 ξένα Πανεπιστήμια κατέθεσαν αιτήσεις για λειτουργία παραρτημάτων στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
6171875 scaled

Ε. Αγαπηδάκη: «Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό – Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη»

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό»,