Συντονισμένα κλιμάκια ελέγχου στις παραλίες της Θεσπρωτίας: Ο στόχος της νομιμότητας

Μικτά κλιμάκια από την Αστυνομία, την Κτηματική Υπηρεσία, τη ΔΟΥ και τη Δασική Υπηρεσία διενεργούν εκτενείς ελέγχους στις παραλίες με σκοπό την καταγραφή και αντιμετώπιση παραβάσεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, έχουν διαπιστωθεί αρκετές παρανομίες, και οι αρμόδιες αρχές επιβάλλουν τα ανάλογα πρόστιμα στους υπεύθυνους.

Οι έλεγχοι επικεντρώνονται σε παραθαλάσσιες περιοχές και επιχειρήσεις για τυχόν παραβάσεις της νομοθεσίας που σχετίζονται με την κατάληψη κοινών χώρων, φορολογικές παραβάσεις, καθώς και την παράνομη ανέγερση και χρήση δομών.

Η εντατικοποίηση αυτών των ελέγχων προκύπτει ως απάντηση στις αυξανόμενες καταγγελίες για παραβάσεις που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της δημόσιας τάξης, κυρίως μέσω της πρωτοβουλίας My Coast.

Οι αρμόδιες αρχές υπογραμμίζουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα στις τουριστικές περιοχές της Θεσπρωτίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

pasok1

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η πραγματικότητα διαψεύδει, ξανά, τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για το αναπτυξιακό «success story»

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,

Οι 5 λόγοι που το ΕΣΥ πνίγεται στα ράντζα – Όσα δεν πράττει το υπουργείο Υγείας

Οσα δεν πράττει το υπ. Υγείας, με αποτέλεσμα την κατάρρευση