ihm26 poster 300x250

Συνελήφθη ο αποστολέας της επιστολής για απόπειρα δωροδοκίας σε δικαστικό

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο αποστολέας της επιστολής προς ανώτατο δικαστικό λειτουργό στην οποία άφηνε υπαινιγμούς για αμοιβή έναντι διευθέτησης εκκρεμούς υπόθεσης.

Πρόκειται για τον Χ.Μ. ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της δωροδοκίας, καθώς η κατηγορία θεωρείται τετελεσμένη μόνο και με την προσφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να επισκέφθηκε στο γραφείο του τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό όπου του έδωσε επιστολή με σκοπό να μεσολαβήσει για θετικό αποτέλεσμα σε υπόθεση που είχε εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο Αθήνας και αφορούσε διεκδικήσεις οικοπέδων σε περιοχές της Αττικής.

Στην επίμαχη επιστολή αναγραφόταν ο κωδικός της υπόθεσης και αναφερόταν ότι ο Χ.Μ. θα λάμβανε, σε περίπτωση θετικής έκβασης, αμοιβή 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Παράλληλα υπήρχαν υπαινιγμοί για δωροδοκία του δικαστικού λειτουργού. Με την ανάγνωση της επιστολής ο παραλήπτης αντέδρασε άμεσα προχωρώντας σε καταγγελία της υπόθεσης.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για υπόθεση υποκλοπών που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη το 1993.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ecee4c073de56ee6c75e22b74c502be3 L

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον έξι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα

Το πλήγμα σημειώθηκε σε περιοχή που βρίσκεται κοντά σε ιατρική
kairos 11

Συνεχίζεται ο ζεστός και υγρός καιρός μέχρι την Παρασκευή – Πρόγνωση από τον Χρ. Παρανό

Πρόγνωση για την Τετάρτη Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και