ihm26 poster 300x250

Συγκλονιστικό τροχαίο Δυστύχημα: Νεκρός 21χρονος Δόκιμος Ανθυπολοχαγός

ek

Νέο σοκ στην Αλεξανδρούπολη, αφού ένας 21χρονος έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αλεξανδρούπολης-Μάκρης στο ύψος του Αγίου Κυπριανού.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν ο νεαρός με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος (έφεδρος ανθυπολοχαγός), συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός και συγκεκριμένα Ρουμάνος.
Ο 21χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις πάνω από 4 ώρες, η κατάσταση του παρέμενε πολύ κρίσιμη και δυστυχώς το βράδυ κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για Δόκιμο Ανθυπολοχαγό του Υγειονομικού, ο οποίος ολοκλήρωνε τη θητεία του σε μονάδα του Στρατού Ξηράς, στην οποία υπηρετεί ως Αξιωματικός και ο πατέρας του.

Τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε την ζωή σε άλλον ένα νέο άνθρωπο, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

4b970a4f85e602a2650803271beec6f3 L

Χώρες… β’ κατηγορίας: Η ΕΕ εξετάζει να στερήσει από νέα κράτη-μέλη το δικαίωμα του βέτο

Υποψήφια κράτη-μέλη, όπως η Μολδαβία και χώρες των Δυτικών Βαλκανίων,
8908b05abb28e8dd4e1fd31b3e8ca497 L

Χίος: Θείος σκότωσε τον 31χρονο ανιψιό του μετά από καβγά

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Χίο, πώς συνέβη το φονικό. Σοκ