ihm26 poster 300x250

Στο 80% οι πληρότητες σε Πάργα, Σύβοτα και Ζαγοροχώρια

Αυξημένος κατά 30 με 40% είναι εφέτος έναντι της περσινής χρονιάς ο τουρισμός στα Ηπειρώτικα ορεινά θέρετρα αλλά και τις ακτές του Ιονίου.

Μάλιστα στα προβεβλημένα κέντρα όπως η Πάργα, τα Σύβοτα και τα Ζαγοροχώρια η αύξηση είναι μεγαλύτερη. Συνολικά οι πληρότητες σε αυτές τις περιοχές αγγίζουν το 80%.

Σύμφωνα με παράγοντες της τουριστικής αγοράς η πλειονότητα των επισκεπτών είναι Έλληνες και ακολουθούν οι βαλκάνιοι.

Ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Αύγουστος με αιχμή τους Έλληνες κατόχους εισιτηρίων κοινωνικού τουρισμού, θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση επισκεπτών.

Προσώρας δεν υπάρχουν ακυρώσεις και το τουριστικό ρεύμα είναι εμφανές και καταγράφηκε και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Τελωνείο Μαυροματίου: Οκτώ θέσεις εργασίας μέσω του κύκλου κινητικότητας

Νέες ευκαιρίες για δημόσιους υπαλλήλους προσφέρει η ΑΑΔΕ με την

Στον Αχέροντα: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας που έπεσε στο φαράγγι κοντά στη Γέφυρα Ντάλλα

Επιχείρηση στο φαράγγι του Αχέροντα για τον εντοπισμό και τη