ihm26 poster 300x250

Στην Αττάλεια ο Γ. Γεραπετρίτης για την άτυπη σύνοδο ΥΠΕΞ – ΝΑΤΟ

gerapetritis 3 768x512 1 1
gerapetritis 3 768x512 1 1

 

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Μαΐου, στην Αττάλεια.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, ο κ. Γεραπετρίτης θα παρακαθίσει σε άτυπο δείπνο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την Πέμπτη, 15 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε άτυπη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία της επικείμενης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη (24-25 Ιουνίου 2025), με έμφαση στις αμυντικές δαπάνες, την ενίσχυση της συνδρομής προς την Ουκρανία, καθώς και τη συνεργασία της Συμμαχίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους εταίρους του Ινδο-Ειρηνικού.

 

 

 

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

hungary austria and serbia leaders outline plan to curb migration 0 92E4m2yI

«Μέτωπο» ενάντια στη μεταναστευτική οδό των Βαλκανίων από Ουγγαρία, Αυστρία και Σερβία

Ο πολιτικός συντονισμός για το κλείσιμο της «βαλκανικής διαδρομής»
568c481e56355965c1a2ed121af593c7 L

ΑΔΕΔΥ: Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν ανάγκη από μόνιμο προσωπικό και όχι από ενοικιαζόμενους εργαζόμενους

Την έντονη αντίθεσή της στα φαινόμενα «ενοικίασης» εργαζομένων στον δημόσιο