Στεγνώνουν οι βρύσες στην Πρέβεζα! Έκτακτη ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑΠ

images 2026 10 05t090533211
Σε δοκιμασία θα τεθεί η καθημερινότητα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στην Πρέβεζα την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026, καθώς προγραμματίζονται εκτεταμένες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας ενημερώνει τους δημότες ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην παροχή νερού, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ολικής διακοπής σε αρκετές περιοχές της πόλης.
Αιτία της αναστάτωσης είναι η επείγουσα ανάγκη να επισκευαστεί ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.), συγκεκριμένα στη θέση «ΚΤΕΟ ΖΗΚΙΔΗ». Καθώς η αποκατάσταση απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις και εξοπλισμό, το έργο έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργείο.
Η δημοτική αρχή και η διοίκηση της επιχείρησης ζητούν τη συνδρομή και την κατανόηση των πολιτών, συνιστώντας να αποθηκεύσουν νερό για τις βασικές ημερήσιες ανάγκες τους, όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ερευνητικές γεωτρήσεις στη σήραγγα Μετσόβου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τα τέλη Μαρτίου

Σημαντικές ερευνητικές γεωτρήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη σήραγγα Μετσόβου της

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασσελάκη: «Δεν επιτρέπονται μικροκομματικά παιχνίδια για τα Τέμπη»

Σε αυστηρό ύφος απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόσυρση των υπογραφών