ihm26 poster 300x250

Πρέβεζα: Πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην πόλη και τα χωριά την Τρίτη 12 Μαΐου

Σημαντική ενημέρωση για τους συμπολίτες μας στην Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές, καθώς την Τρίτη 12 Μαΐου θα υπάρξει πολύωρη διακοπή νερού. Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας ανακοίνωσε ότι πρέπει να γίνουν απαραίτητες εργασίες στον κεντρικό αγωγό που περνά από την περιοχή Ακρίβη-Μονολίθι.
Αυτές οι εργασίες συνδέονται με το μεγάλο έργο της παράκαμψης της Νικόπολης που εκτελεί η Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως αναφέρει το kanalakinews.gr, η διακοπή θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί, στις 08:00, και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.
Ξέρουμε ότι μια τέτοια διακοπή μέσα στη μέρα προκαλεί προβλήματα στα νοικοκυριά, ειδικά όταν αφορά ολόκληρη την πόλη και τις κοινότητες γύρω από αυτήν.
Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόησή μας, καθώς οι εργασίες στον κεντρικό αγωγό είναι αναγκαίες για να προχωρήσουν τα συγκοινωνιακά έργα που θα αναδείξουν τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, κάτι που θα ωφελήσει όλο τον τόπο μας μελλοντικά. Είναι σημαντικό να έχουμε φροντίσει από την προηγούμενη μέρα να έχουμε λίγο νερό στην άκρη για τις βασικές μας ανάγκες.
Η υδροδότηση θα κοπεί για εννέα ώρες, οπότε καλό είναι να προγραμματίσετε τις δουλειές σας ανάλογα. Μετά τις 5 το απόγευμα η ροή θα αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά-σιγά. Ας κάνουμε λίγη υπομονή για να ολοκληρωθούν σωστά οι τεχνικές παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για τα νέα έργα στην περιοχή μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

bd9ff88af42838f096b10f7dfa1db93e L

Έξι μήνες από την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν: Πώς έχει αλλάξει τον κόσμο ο πόλεμος

Από τις τιμές του πετρελαίου έως τις περιφερειακές συμμαχίες, η
5dd995be78ea80b3c97a62a4eae48527 L

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: 47χρονος ξυλοκόπησε την 73χρονη μητέρα του

Της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές. Ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη