ihm26 poster 300x250

Πρέβεζα: Εργασίες ανακαίνισης στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ – Θα στεγαστεί ένα από τα Νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε νοικιασμένο χώρο

Παιδικές φωνές θα ακουστούν και πάλι στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ στη συμβολή των οδών 21ης Οκτωβρίου και Π. Τσαλδάρη στην Πρέβεζα. Το ιστορικό κτίριο το οποίο τα τελευταία χρόνια φιλοξενούσε το ΚΔΑΠ του Δήμου και στη συνέχεια παρέμεινε κλειστό θα ανακαινιστεί και θα λειτουργήσει ως Νηπιαγωγείο.
Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος διέθεσε σχετικό κονδύλι προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαιρέσεων, τοιχοδομές, ξύλινες κατασκευές, χρωματισμούς και ό,τι άλλο απαιτείται ,προκειμένου να διαμορφωθεί σε έναν σύγχρονο και φιλόξενο χώρο στον οποίο θα μεταφερθεί ένα από τα νηπιαγωγεία που στεγάζονται σε νοικιασμένα κτίρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

mploko fanari 1

Ο Δήμος Πάργας με ομόφωνη απόφαση στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας δέχθηκε αντιπροσωπία αγροτών του Ενιαίου Αγροτοκτηνοτροφικού
b65a1c8008384becc0c701654a875520 L

Σε τροχιά ανεξέλεγκτης σύγκρουσης Ουάσιγκτον και Τεχεράνη – Το Ορμούζ παραμένει κλειστό και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται

Χωρίς ενδείξεις αποκλιμάκωσης συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν,