ihm26 poster 300x250

Πληρότητα σε παραλίες και βουνά της Ηπείρου – Ισχυρό ξεκίνημα για το καλοκαίρι

Οι παραθαλάσσιες περιοχές και τα ορεινά θέρετρα της Ηπείρου ήταν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτα επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας την εντυπωσιακή δυναμική της φετινής τουριστικής σεζόν. Παράλληλα, καταγράφεται αύξηση στις πτήσεις τσάρτερ προς τα αεροδρόμια του Άκτιου και των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα, περισσότερες από 50 ξένες πόλεις θα διαθέτουν σταθερά δρομολόγια προς το Άκτιο, ενώ στα Γιάννενα πραγματοποιούνται πτήσεις από Ισραήλ και χώρες της Σκανδιναβίας.

Η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος αποδίδεται στην προβολή της Ηπείρου ως αυθεντικού προορισμού με φυσική ομορφιά και καθαρά νερά. Σε έκθεσή του, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος αναδεικνύει παραλίες από την Κορωνησία μέχρι τη Σαγιάδα ως κορυφαίες, για την ποιότητα των υδάτων και την περιβαλλοντική διαχείριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

6563507 e1753642284350

Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Δύτες ψάχνουν για στοιχεία – Ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε μώλωπες και σημάδια στο σώμα του

Δύτες του Λιμενικού βουτούν, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή το νερό

Δήμος Πάργας: Κυριακή του Δημότη σε Κορυφούλα και Καστρί

Και αυτή την Κυριακή ο Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς συνέχισε τις