ihm26 poster 300x250

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Διπλό «ναι» από Κωνσταντίνου και Γεωργίου για τη σεζόν 2026-2027

Υπέροχα νέα για την ομάδα της καρδιάς μας, καθώς ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ξεκίνησε δυναμικά να χτίζει το ρόστερ του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας. Όπως μετέδωσε με υπερηφάνεια το kanalakinews.gr, η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε πλήρη συμφωνία με δύο δικά μας παιδιά, τον Βαγγέλη Κωνσταντίνου και τον Γιώργο Γεωργίου, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Αχέροντα και για τη σεζόν 2026-2027.

Η εξέλιξη αυτή γεμίζει με σιγουριά την τοπική μας κοινωνία, αφού βλέπουμε ότι η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων στηρίζει έμπρακτα τον βασικό κορμό της ομάδας μας και δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που ίδρωσαν τη φανέλα. Το κοινό μήνυμα «Προχωράμε μαζί» δείχνει το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και τη διάθεση όλων να παλέψουν για το Καναλάκι.

Οι δύο παίκτες είναι αγαπητοί σε όλους μας και η παραμονή τους αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί δυνατή, ενωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις στα γήπεδα κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Τηλεδιάσκεψη γα Ουκρανία: Πέντε βασικές αρχές για τις διαπραγματεύσεις παρουσίασε ο Μερτς

Τις πέντε βασικές αρχές για τις διαπραγματεύσεις Πούτιν – Τραμπ
6288f7a135a8cfe8fb3d93b8f499edd4 L

Κοινωνικός τουρισμός: Έρχονται 30.000 νέες επιταγές χωρίς νέες αιτήσεις

Ανοίγει ξανά ο κοινωνικός τουρισμός της ΔΥΠΑ, δίνοντας 30.000 νέα