ihm26 poster 300x250

Παραμυθιά: Προς το τέλος το σήριαλ του γηπέδου 49 Προκρίτων

 

Προς ολοκλήρωση βαδίζει το σήριαλ του γηπέδου 49 Προκρίτων, 6 χρόνια μετά την ένταξη του στο τότε χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Φιλόδημος” και 4 χρόνια μετα την υπογραφή της σύμβασης από τον πρώτο ανάδοχο.

Οι εργασίες προχωρούν με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και του στίβου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αντιδήμαρχου Τεχνικων Υπηρεσιών Γεωργιου Χειμώνα, η ολοκλήρωση αναμένεται στο τέλος του Ιουλίου ετσι ωστε να παραδοθεί στους Δημότες, στο Σούλι Παραμυθιάς και στο ΣΚΑ Παραμυθιάς για την προετοιμασία τους τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

  • Ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων.
  • Κατασκευή της υπόβασης και στη συνέχεια της εγκατάστασης του συνθετικού τάπητα (στίβου)
  • Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου
  • Ειδικές εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών (άλμα εις μήκος μονό, άλμα εις μήκος τριπλό, άλμα επί κοντώ και σφαιροβολία).

Εκκρεμεί ακόμα ενα σημαντικό εργο, αυτο της κατασκευής του πάρκου άθλησης (απο τα 5 συνολικό που θα κατασκευαστούν) που θα τοποθετηθεί δίπλα απο το γήπεδο,  καθως σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr μετα απο προσφυγή εταιρείας που συμμετείχε στο διαγωνισμό, κατα του αναδόχου, και μετα απο δικαστική διαμάχη ο διαγωνισμός θα επαναπροκηρυχθεί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

CEB2CF81CEB5CF84CEB1CEBDCEB9CEB1 CF87CEB5CEBDCEBA

Η καταιγίδα Χενκ σαρώνει την Αγγλία και την Ουαλία – Ένας νεκρός, ταξιδιωτικό χάος

Ένας άντρας  σκοτώθηκε όταν ένα δέντρο έπεσε στο αυτοκίνητό του
foto gia to protoselido1 onjpk

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου στην Ήπειρο

Πριν το τέλος του έτους, αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή