ihm26 poster 300x250

Ουσιαστική συνάντηση Νίκου Ζαχαριά με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Στέφανο Γκίκα – Ο Δήμος Πάργας δυναμικά στο προσκήνιο: Επαφές με την κεντρική διοίκηση

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανο Γκίκα είχε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς. Όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Πάργας, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για διαρκή επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση.

Ο Νίκος Ζαχαριάς έθεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων συγκεκριμένες προτάσεις, αναζητώντας βιώσιμες λύσεις για ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή Πάργας επισημαίνει ότι σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών, η συνεργασία με την Πολιτεία αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης και όχι τυπική υποχρέωση.

Με όπλο την πολυετή παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Πάργας συνεχίζει τις θεσμικές επαφές με στόχο την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων και την υλοποίηση παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν την τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

6263072 1 scaled

Κυρ. Μητσοτάκης: Συζήτηση με τον Ενρίκο Λέτα στο 28ο συνέδριο «Economist Government Roundtable»

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου στις 11:30

Συνελήφθη 45χρονη αλλοδαπή για κλοπή πορτοφολιού στην Πάργα.

Συνελήφθη χθες (3-08-2025) το απόγευμα σε περιοχή της Πρέβεζας από