ihm26 poster 300x250

Ουκρανία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από τις ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε Χάρκοβο και Κίεβο

AP23362512177351
AP23362512177351
Russia Ukraine

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 8 τραυματίστηκαν στο Χάρκοβο και άλλοι 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, στις μαζικές πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σήμερα, δήλωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Κτίριο σταθμού του μετρό στο Κίεβο που χρησιμοποιείτο ως καταφύγιο υπέστη ζημιές, διευκρίνισε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ουκρανίας Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, καταγράφηκαν 22 ρωσικά πλήγματα, από τα οποία υπέστησαν ζημιές ένα νοσοκομείο, κτίρια κατοικιών και βιομηχανική εγκατάσταση, δήλωσε παράλληλα σε ουκρανικά τηλεοπτικά δίκτυα ο δήμαρχος της πόλης Ιχόρ Τερέχοφ.

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

biden 6 scaled 1

Στις επιλογές Μπάιντεν μια πιθανή αμερικανική επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συζήτησε με τους συμβούλους
img 20220329 172337 1

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και σκοτώθηκε

Νεκρός ανασύρθηκε πριν λίγη ώρα από το αυτοκίνητό του 67χρονος,