ihm26 poster 300x250

Ολοκληρώνεται σταδιακά η μεταλλική πεζογέφυρα στον Αχέροντα και ενώνει την Αμμουδιά με τη Βαλανιδορράχη

Ολοκληρώνεται σταδιακά η μεταλλική πεζογέφυρα που  κατασκευάζει η Περιφέρεια Ηπείρου στον ποταμό Αχέροντα και ενώνει την Αμμουδιά με τη Βαλανιδορράχη προϋπολογισμού 705 .000 ευρώ.

Η ειδική αυτή γέφυρα  θα εξυπηρετεί πεζούς και ποδηλάτες, συνδέοντας  τις δύο όχθες του ποταμού, την παραποτάμια δημοτική οδό του οικισμού της Αμμουδιάς με το τοπικό οδικό δίκτυο που οδηγεί στον οικισμό της Βαλανιδορράχης και στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας προς Πρέβεζα.

Το μήκος της είναι  36 μέτρα και το πλάτος της 3,5 ενώ  το ύψος  ανέρχεται σε 5 μέτρα, προκειμένου να μη παρεμποδίζεται η διέλευση των τουριστικών σκαφών ξενάγησης. Επίσης στις υποδομές της περιλαμβάνονται ράμπα ποδηλατοδρόμου και κλίμακες ανόδου-καθόδου πεζών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

a98f73eb4a9267bb42ba5df3d7cb4a1d L

Χανιά: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ενοικιαστής της 45χρονης

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 45χρονης Σταυρούλας στα
israel 7 scaled 1

Συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς: Χαιρετίζουν με ικανοποίηση ΗΠΑ, ΕΕ, Κίνα

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ικανοποίηση για τη συμφωνία