ihm26 poster 300x250

Όλγα Γεροβασίλη: Πότε θα γίνει η μονιμοποίηση των 427 Πυροσβεστών;

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα κατέθεσε ως αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας την υπ’ αριθμ. 5683/30.06.2025 Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών με Θέμα: «Μη μετατροπή της εργασιακής σχέσης των 427 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, όπως ορίζει ο Νόμος και το σχετικό ΦΕΚ».

Με την επιστολή αυτή καταγγέλλεται ότι αν και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΠ.1/ 950/οικ.5317 Απόφαση Υφυπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών (Β’ 1484/28-03-2025) αποφασίστηκε η ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό 427 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, εντούτοις μέχρι σήμερα και εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, ακόμη, δεν έχει μετατραπεί η εργασιακή τους σχέση.

Η βουλευτής ζητά την άμεση εξέταση του θέματος της συνημμένης επιστολής και ενημέρωση από τον υπουργό για το θέμα αυτό.

Επισυνάπτεται η αναφορά όπως κατατέθηκε και η υπ’ αριθμ. 5683/30.06.2025 Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

christmas

Έναρξης της εορταστικής περιόδου και ξεκίνησαν και οι απόπειρες εξαπάτησης από επιτήδειους

Σύνηθες φαινόμενο είναι οι προσπάθειες επιτήδειων να εκμεταλλευτούν την
6578086 scaled

Καιρός: Έως 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά – Αναλυτική πρόγνωση εβδομάδας από τον Π. Γιαννόπουλο

Με βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, και θερμοκρασίες που θα