ihm26 poster 300x250

Νορβηγία: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Όσλο λόγω σφοδρής χιονόπτωσης

AP23006705955611
AP23006705955611
APTOPIX Norway Daily Life

Έκλεισε σήμερα για λόγους ασφαλείας το βασικό αεροδρόμιο του Όσλο εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή της νορβηγικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Avinor, ενώ πολλά δρομολόγια τρένων και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς αντιμετώπισαν σημαντικές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις.

Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τουλάχιστον τις 15:30 (ώρα Ελλάδος) αλλά δεν αποκλείεται να παραταθεί η διακοπή της λειτουργίας του.

Αυτό είναι υπερβολικά σπάνιο…υπάρχει τόσο πολύ χιόνι που οι πιλότοι δεν μπορούν να δουν τα φώτα στο έδαφος και έτσι διακόψαμε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις. Πρώτα η ασφάλεια“, είπε εκπρόσωπος της Avinor. Η Avinor ζήτησε από τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές τους εταιρείες για πληροφορίες.

Η κυκλοφορία των τρένων σε τμήματα της ανατολικής Νορβηγίας επίσης σταμάτησε σήμερα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία Bane Nor.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

kalamata el

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 38χρονος Αλβανός για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικάνου»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν
27759775 evt efeteio dikh xrysh aygh aithoysa 1

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκαν δυο Πακιστανοί για τον βιασμό 18χρονης κοπέλας σε παραλία

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάσθηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου δύο νεαροί