ihm26 poster 300x250

Μεγάλο λαϊκό γλέντι στον Παντοκράτορα Πρέβεζας στις 30 Ιουλίου – Ένα μουσικό σχήμα που υπόσχεται αξέχαστη βραδιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα Πρέβεζας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και αυθεντικό λαϊκό γλέντι.

Στη σκηνή θα βρεθούν αγαπημένοι καλλιτέχνες που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ο Γιάννης Καψάλης, η Έφη Θώδη, ο Μάκης Τσικός και η Διαλεχτή θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια που θα κρατήσει το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην ορχήστρα συμμετέχουν επίσης οι εξαιρετικοί μουσικοί Δημήτρης Τζίμας, Δημήτρης Μούκανος, Στέλιος Καλομπάτσιος και Έλλη Νικολάου, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας βραδιάς υψηλού μουσικού επιπέδου.

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος επισκεπτών από την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές, αποτελώντας μία ακόμη σημαντική καλοκαιρινή διοργάνωση που προάγει την παράδοση, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Οι διοργανωτές καλούν όλους να δώσουν το «παρών» και να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες, παραδοσιακούς ήχους και αστείρευτο κέφι.

Για κρατήσεις (RSV): 6974 788 644

Μην χάσετε το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στον Παντοκράτορα Πρέβεζας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

030b9ae4b8e45a5fa0b75f6280172518 L

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι και οι 57 αγρότες από την Κρήτη – Δήλωσαν πλαγιές βουνών στην Καστοριά

Με καταδικαστική απόφαση κλείνει ακόμη μία υπόθεση παράνομων ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.
0d8fa744765f406f3165f4784695aa52

Τραγικό θάνατο βρήκε 24χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Ρόδο το πρωί ένας 24χρονος μετά