ihm26 poster 300x250

Με την πρέπουσα τιμή ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της 112ης επετείου από την Απελευθέρωση του Φαναρίου

Με την πρέπουσα τιμή ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πάργας για τον εορτασμό της 112ης επετείου από την Απελευθέρωση του Φαναρίου Πρέβεζας, στις 21 Οκτωβρίου 1912.
Η ημέρα ξεκίνησε με δοξολογία η οποία τελεσθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο Δήμαρχος Σουλίου Αθανάσιος Ντάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευάγγελος Τσοβίλης καθώς και τα σώματα ασφαλείας Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό, οι Αντιδήμαρχοι Θωμάς Κασκάνης, Δημήτριος Μπούσιος και Γιώργος Χρηστάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καναλακίου Ιωάννης Ματσαiδώνης.
Εκπρόσωποι των σχολείων με τους σημαιοφόρους και παραστάτες από το 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Καναλακίου, από το Δημοτικό σχολείο Μεσσοποτάμου, Γενικό Λύκειο Καναλακίου και Επάλ Καναλακίου.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων , τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Χριστινα Νταγκα και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο από την Φιλαρμονική του Δήμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

image 21

Ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή του «Εργαλείου Μείωσης των Εκκρεμών Υποθέσεων» στα Πρωτοδικεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης παρουσιάστηκε η πιλοτική
dad3529088832515ba0629fdcbd93dc2 L

Αναφορές για επιθέσεις σε πλοία που επιχειρούν να διασχίσουν τα Στενά του Ορμούζ

Το Ιράν ανακοίνωσε ότι επαναφέρει τον αυστηρό έλεγχο στα Στενά,