ihm26 poster 300x250

Με μειώσεις σε τέλη υπέρ των Δημοτών ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός 2022 του Δήμου Πάργας

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός του Δήμου Πάργας για το 2022, με χαρακτηριστικό γνώρισμα την υψηλή συμμετοχή σε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Επιπλέον δεν γίνεται καμία αύξηση ανταποδοτικών τελών, παρά τον πενταπλασιασμό του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων και τις υπέρογκες αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια.  Ειδικότερα στο τομέα της ύδρευσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρατηρείτε  μείωση σε τέλη ύδρευσης – αποχέτευσης.

Ο ισοσκελισμός των αυξήσεων και η μη μετακύλιση τους στους δημότες, έγινε εφικτός χάρις την  γενική διοικητική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου και σειρά ενεργειών που αποσκοπούν στην εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των πολιτών.

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και την πανδημία, η προσπάθεια για μείωση του κόστους θα συνεχιστεί, με στόχο την ελάφρυνση και την δίκαιη κατανομή των τελών στους δημότες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

6efb5dd8b18d6dab9c4b8eb368b6b811 L

Φωτιά τώρα στο Καλό Λιμάνι Λέσβου – Ήχησε 112

Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους σε ετοιμότητα λόγω

Προγράμματα εξ αποστάσεως απο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πάργας

Μετά την αναστολή των μαθημάτων του ΚΔΒΜ (Κέντρο Δια Βίου