Κορώνη Πρέβεζας: Συνελήφθη γιατί καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του

Οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 7 εκατοστών, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρες στον προαύλιο χώρο της οικίας του στην Κορώνη Πρέβεζας ένας κάτοικος, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας.

Ακόμη, κατά την έρευνα στο σπίτι του, το πρωί στην οποία συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «EVELIN», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, συσκευασίες με 7,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 45 ναρκωτικά δισκία.

Ο 50χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

MACRON VUCIC

Ο πρόεδρος Βούτσιτς λαμβάνει υποστήριξη από τη Γαλλία για την «ευρωπαϊκή μοίρα» της Σερβίας

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συναντήθηκε με τον Σέρβο
dik 768x434 1 1

Χιλή: Βαριές ποινές σε 12 μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, που ιδρύθηκε στη Βενεζουέλα

Δικαστήριο της Χιλής καταδίκασε χθες Δευτέρα 12 μέλη της ιδρυθείσας