Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ξενοδοχειακού ομίλου “MAST Hotels & Resorts”


Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” γιόρτασε την αρχή του νέου έτους με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο “Dioni Boutique Hotel” στην Πρέβεζα παρουσία των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των συνεργατών του και εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Η εκπρόσωπος του ομίλου Ρόη Ιωάννου καλωσόρισε τους καλεσμένους και μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου και μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρήστο Ιωάννου, καθώς και τον πατέρα τους Στράτο Ιωάννου, ευχήθηκαν σε όλους μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και δημιουργία.
Η οικογένεια Ιωάννου τόνισε τη σημασία της δημιουργίας σταθερών και μακροχρόνιων εργασιακών σχέσεων με το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου, αναγνωρίζοντας τη ζωτική συμβολή των εργαζομένων στην ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία του ομίλου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, κλήρωση δώρων για όλους τους προσκεκλημένους, χορό και τραγούδι με ζωντανή μουσική.
Ο όμιλος διαθέτει επτά ξενοδοχειακές μονάδες σε Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, με περισσότερες από 1.500 κλίνες, ενώ απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους και συνεργάτες.