ihm26 poster 300x250

Κινητοποίηση για τη δημοσία υγεία και το νοσοκομείο την Τρίτη στην Πρέβεζα

332079633 587445349951923 8309205390120788104 n
Κινητοποίηση για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας στο Νομό Πρέβεζας και την ανέγερση νέου δημόσιου νοσοκομείου , διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Πρέβεζας την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο της Θεοφανείου.
Στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου υπογραμμίζει ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο είναι εκρηκτική και σχεδόν σε όλα τα τμήματα υπάρχει ανεπαρκής στελέχωσης που επηρεάζει την ασφαλή εφημέρευση με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία της Πρέβεζας.
Στις διεκδικήσεις της κινητοποίησης συμπεριλαμβάνονται οι μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η αύξηση της χρηματοδότησης στα επίπεδα προ κρίσης, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων, η ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα καθώς επίσης η αναβάθμιση του νοσοκομείου κτιριακά και σε εξοπλισμό καθώς και η ανέγερση νέου αποκλειστικά δημόσιου Νοσοκομείου.
Κάλεσμα στην κινητοποίηση απευθύνουν φορείς και συνδικάτα επισημαίνοντας ότι η διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας δωρεάν υγείας αποτελεί υπόθεση όλου του λαού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

gaza vomvardismoi e1742304678438 768x502 2

Νότια Συρία: Στους 1.300 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων

Τουλάχιστον 1.311 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις

Εθελοντικός καθαρισμός Κάστρου Πάργας από τον Δήμο

Με πρωτοβουλία του Δήμου και της Κοινότητας Πάργας ξεκίνησε ο