ihm26 poster 300x250

Κατερίνα Ντούσκα: Η πρωταθλήτρια από την Κορώνη Πρεβέζης σαρώνει τους τίτλους και αναλαμβάνει το τιμόνι της Α.Ε.Π. Βέροιας

Μια είδηση που μας γεμίζει περηφάνια για τους ανθρώπους του τόπου μας έρχεται από τα γήπεδα της Μακεδονίας. Όπως μετέδωσε τοkanalakinews.gr, η Α.Ε.Π. Βέροιας ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την επιστροφή της προπονήτριας κ. Κατερίνας Ντούσκα, η οποία κατάγεται από την Κορώνη Πρεβέζης. Η Κατερίνα, που τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στη Βέροια, επιλέχθηκε για να οδηγήσει το ολοκαίνουργιο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου, αλλά και για να καθοδηγήσει τα μικρά παιδιά στις ακαδημίες.
Η πορεία της Κατερίνας Ντούσκα αποτελεί παράδειγμα για την καθημερινή προσπάθεια και την αγάπη για τον αθλητισμό. Τη φετινή σεζόν 2025-2026 κατάφερε να βγει πρωταθλήτρια στη Β’ Εθνική με τη φανέλα των Σειρήνων Γρεβενών, κερδίζοντας πανάξια την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Α’ Εθνικής. Αυτή την πολύτιμη εμπειρία της, μαζί με το ήθος που τη διακρίνει, έρχεται τώρα να μεταφέρει στα νέα κορίτσια της Βέροιας που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Εκτός από το γυναικείο τμήμα, η Κατερίνα θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής της Α.Ε.Π. Βέροιας. Η επιστροφή της στην ομάδα έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία του συλλόγου και μπορεί να προσφέρει πολλά. Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο έργο της, υγεία και πάντα επιτυχίες στα γήπεδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss