ihm26 poster 300x250

Κατατέθηκαν οι αιτήσεις για τη θέση Διοικητή στα Νοσοκομεία της Ηπείρου- Στις 35 ανέρχονται οι “υποψηφιότητες” για την Πρέβεζα

Στους 175 ανέρχονται οι υποψήφιοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη θέση του Διοικητή, σε κάποιο από τα πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ηπείρου.
Και μπορεί για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων οι αιτήσεις να είναι 19 και για το Χατζηκώστα 21 για τα περιφερειακά Νοσοκομεία η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, αφού έχουν κατατεθεί 35 αιτήσεις για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, 42 για το Νοσοκομείο Φιλιατών στη Θεσπρωτία και 58 για το Νοσοκομείο της Άρτας.
Οι υποψήφιοι έχουν κληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου σε γραπτές εξετάσεις δεξιοτήτων, με φυσική παρουσία, μέσω ΑΣΕΠ.
Οι πρώτοι 15 υποψήφιοι για κάθε θέση θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας, έλεγχος δικαιολογητικών και αντίστοιχη μοριοδότηση. Η βαθμολογία που θα λάβουν θα προσμετρηθεί στη συνέχεια, μαζί με τα άλλα κριτήρια που προβλέπονται στον νόμο, οπότε θα προκύψουν επτά υποψήφιοι για κάθε θέση, οι οποίοι στη συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη.
Η βαθμολογία της συνέντευξης θα προστεθεί στις υπόλοιπες επιδόσεις.
Ο υπουργός Υγείας θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους τρεις που θα έχουν συγκεντρώσει συνολικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

LOUKASENKO

Με διακοπή λειτουργίας του διαδικτύου στη Λευκορωσία κατά τις εκλογές του 2025 απείλησε ο Λουκασένκο

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, απείλησε να απαγορεύσει
758a6d3b7f6efbbd1d60072d55f3b20f L

Λαϊκό Λαχείο: 2.030.000 ευρώ στην αποψινή κλήρωση για τον τυχερό λαχνό

Κάθε Τετάρτη στις 19:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε live την κλήρωση