Κακοποίηση γαϊδουριού στα Ιωάννινα: Για κακούργημα θα δικαστεί ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας

gaidaros pu5sd9wy2n1aioi3sr83hm63azoca3wyw5wq5qzhdk 252863 356368 type13262

Καταπέλτης είναι το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων σχετικά με τον τραυματισμό του άτυχου γάιδαρου από τον πρώην Αντιδήμαρχο Ζιτσας.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος αρχικά είχε υποστηρίξει πως μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκίνητου μετά από επίθεση που δέχτηκε από λύκο και χωρίς να το καταλάβει το ζώο έπεσε στο δρόμο και το έσερνε για δεκάδες μετρά μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωάννινων.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, η Εισαγγελία απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό για να δικαστεί για της πράξεις του, ενώ καθοριστικό ρολό στο πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων φαίνεται πως ήταν οι γνωματεύσεις από εξειδικευμένους κτηνίατρους και υπίατρους που είχαν εξετάσει το ζώο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

metsovo axiotheata 1280x720 1

Βουλευτές και γαλάζιοι πολιτευτές, έμειναν με την κράτηση για το Μέτσοβο στο χέρι.

Δεκάδες βουλευτές και γαλάζιοι πολιτευτές, έμειναν με την κράτηση για
6561965 1 scaled

Καιρός: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας με λίγες τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά – Πρόγνωση από τον Χρ. Παρανό

Πρόγνωση για την Τρίτη Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο Τρίτη σε