Ήπειρος: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στο ορεινό οδικό δίκτυο

Επί ποδός παραμένει ο κρατικός μηχανισμός λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στα ορεινά, βροχές στα πεδινά, θυελλώδεις ανέμους στη θάλασσα και εν γένει χαμηλές θερμοκρασίες που τη νύχτα σε ορισμένες περιοχές υποχωρούν στους μείον 8 βαθμούς.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Δελτίο που εξέδωσε χθες το απόγευμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τοπικά σε ορεινές, ημιορεινές περιοχές και κατά τόπους και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο οι οποίες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Με βάση την τελευταία απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων αίρονται όλοι οι περιορισμοί κυκλοφορίας των οχημάτων, που είχαν επιβληθεί με αφορμή την εκδήλωση δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Προβλήματα καταγράφονται σε αρκετά σημεία του επαρχιακού και ορεινού οδικού δικτύου και η κίνηση είναι δυνατή μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται στο Δήμο. Γ. Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ap22048471897705

Συρία: Συγκρούσεις σε πόλη Δρούζων – Περισσότεροι από 30 νεκροί και 100 τραυματίες

Τουλάχιστον τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν στις
photo488

Το ζωικό κεφάλαιο στην Ήπειρο μειώνεται με ταχύτατους ρυθμούς – Σε απόγνωση οι αγροτο-κτηνοτρόφοι!

«Πωλείται κοπάδι με γίδια. Πληροφορίες τηλ. 69…». Η μικρή ανακοίνωση,   κολλημένη