Ήπειρος: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης καταγγέλουν οι πυροσβέστες

Άθλιες συνθήκες διαβίωσης καταγγέλουν οι πυροσβέστες που μετακινήθηκαν από την Ήπειρο στην Πάτρα, την Κυριακή 3 Ιουλίου για να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στις Πόρτες Αχαΐας.

«Η διαμονή των Πυροσβεστών στην Π.Υ. ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΑΣ γίνεται σε άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες» σημειώνει η Ένωση η Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σε ανακοίνωσή της.

Η Ένωση υποστηρίζει ότι “η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος αδιαφορούν για τις συνθήκες που βιώνουν οι Πυροσβέστες σε διάφορα συμβάντα ανά την επικράτεια, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωσή τους ως εργαζόμενοι και ως άνθρωποι”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP20265490212688

Ιταλία, δημοτικές εκλογές: Σαρωτική νίκη της Δεξιάς σε 11 δήμους

Το ίδιο Σαββατοκύριακο με την Ισπανία, διεξήχθη και στην

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση για την νέα χρονιά του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάργας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση για την νέα χρονιά του Συντονιστικού