ihm26 poster 300x250

Ιωάννινα–Κέρκυρα με 60 ευρώ – Ξεκινούν οι πτήσεις υδροπλάνων

Η εναέρια σύνδεση Ιωαννίνων–Κέρκυρας επιστρέφει, αυτή τη φορά με υδροπλάνα που θα απογειώνονται αρχικά από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, μέχρι να λάβει την απαιτούμενη έγκριση το υδατοδρόμιο της λίμνης.

Η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς όλα τα εισιτήρια μέχρι τα μέσα Ιουλίου έχουν ήδη εξαντληθεί – κυρίως λόγω μαζικών κρατήσεων από τουριστικά γραφεία που φέρνουν επισκέπτες από την Κέρκυρα.

Η πτήση διαρκεί μόλις 23 λεπτά και κοστίζει 60 ευρώ.

Θα πραγματοποιούνται επίσης πτήσεις προς Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά με χαμηλότερο κόστος και χρόνο.

Τα δύο βασικά αεροσκάφη είναι το Twin Otter (διπλοκινητήριο, 19 θέσεων) και το Cessna Grand Caravan (μονοκινητήριο, 12 θέσεων). Πρόκειται για δοκιμασμένα υδροπλάνα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε απομακρές περιοχές ανά τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

3e8eb8772f97435da8fa9f26c8ff8cde 1

Κίνα: Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού στον κόσμο

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε το μεγαλύτερο γνωστό κοίτασμα χρυσού
The Parliament Building appears along the Danube River in Budapest

Ουγγαρία: Τον Μάρτιο ψηφίζουν οι βουλευτές για την ένταξη της Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Το ουγγρικό κοινοβούλιο θα αποφανθεί  στις αρχές Μαρτίου για την