Ιωάννινα: Δεν εγκρίθηκε η τροποποίηση της μελέτης για τον μεγάλο δακτύλιο


Δεν εγκρίθηκε η τροποποίηση της μελέτης για το έργο του μεγάλου δακτυλίου από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών, μετά από σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου Γιώργου Αρλέτου.
Η τροποποίηση της μελέτης προκλήθηκε μετά την ολοκλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων του αναδόχου για επιπλέον γεωλογική έρευνα στην περιοχή. Από τις νέες γεωλογικές έρευνες αναδείχθηκε η ανάγκη επιπλέον εργασιών προκειμένου να συνεχιστεί το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Παρότι το Τεχνικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την τροποποίηση της μελέτης ο αντιδήμαρχος έργων και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή να μην προχωρήσει στην έγκριση και να ζητηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία η διερεύνηση όλων των πιθανών εναλλακτικών λύσεων που μπορεί να υπάρχουν.