ihm26 poster 300x250

Ηγουμενίτσα: Εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου 1.428 πακέτα λαθραία τσιγάρα

1668984994363original

Στη σύλληψη δυο αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 59 ετών, προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21/11/22), στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του άρθρου 155 του Ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον 28χρονο και συνοδηγό τον 59χρονο, εντοπίστηκαν κρυμμένα εντός του οχήματος, συνολική ποσότητα χιλίων τετρακοσίων είκοσι οκτώ (1.428) πακέτων με τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών (ήτοι 28.560 τεμάχια τσιγάρων), χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης στο σύνολο τους.

Τα καπνικά προϊόντα εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο της ρεζέρβας, με σκοπό οι ανωτέρω δυο αλλοδαποί να τα μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, όπως επίσης και η ποσότητα των τσιγάρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Βόμβα: Στη “φάκα” ο διοικητής δίωξης ναρκωτικών του Λιμενικού για διακίνηση κοκαΐνης

Συνελήφθησαν ο διοικητής του Λιμεναρχείου Πειραιά του τμήματος δίωξης ναρκωτικών και ένας

Ινδία: Δικαστήριο επέβαλε ισόβια κάθειρξη σε έναν άνδρα για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας Ιρλανδής πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια

Δικαστήριο της Ινδίας καταδίκασε σήμερα έναν άνδρα 31 ετών για