Η περιπέτεια πέντε εκδρομέων στο Ζαγόρι: Εγκλωβισμένοι στα χιόνια, διασωθέντες από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική

Περιπετειώδης ήταν η εκδρομή μιας παρέας πέντε νεαρών Θεσσαλονικιών που κινούνταν από την Βωβούσα Ζαγορίου προς τον Γυφτόκαμπο, όταν το αυτοκίνητο τους εγκλωβίστηκε στο χιόνι.

Η πενταμελής παρέα εγκατέλειψε το αμάξι και κινήθηκαν πεζοί παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Κάτοικοι της περιοχής που είδαν τι συνέβη έσπευσαν να τους βοηθήσουν αλλά και τα δικά τους αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι.

Εν τω μεταξύ καθ´οδον ήταν πυροσβεστικά οχήματα και η 5η ΕΜΑΚ που έσπευσε να βοηθήσει έχοντας σε ετοιμότητα μέχρι και ερπυστριοφόρο όχημα.

Τελικά λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ανδρών και των δυο γυναικών από την Θεσσαλονίκη.

Όλοι τους είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο της περιοχής .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

cac9e99519f3b0908c84a56657e93bfb L

Τελεσίγραφο Τραμπ στο Politico: «Ανακαλέστε, αλλιώς…»

Το Νομικό Γραφείο του Λευκού Οίκου απειλεί το Politico με
c7a975603d60e3e36887167bf49106b5 L

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 29/6: Κίτρινος συναγερμός σε αυτές τις περιοχές

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για την αυριανή ημέρα. Σύμφωνα