Γαλάζιες Σημαίες για πέντε ακτές διεκδικεί για το 2024 ο Δήμος Πρέβεζας

Το “πράσινο” φως για τη συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών για το έτος 2024 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο .
Οι παραλίες για τις οποίες ο Δήμος Πρέβεζας θα διεκδικήσει Γαλάζιες Σημαίες είναι η Κυανή Ακτή (θέση αναψυκτήριο), Μονολίθι (θέση Ξερόβραχος), Καστροσυκιά (θέση Πλατάνια),Κανάλι (θέση BLUE SEA HOTEL) και Βράχος (θέση Μέγα Αμμος).
Οι ακτές αυτές διαθέτουν τις αναγκαίες βασικές υποδομές και υπηρεσίες που προβλέπει το πρόγραμμα το οποίο στην Ελλάδα υλοποιεί η Ελληνκή Εταιρία Προστασίας της Φύσης.
Ο Δήμο Πρέβεζας συμμετέχει από το 1995 με επιτυχία στη δράση αυτή δημιουργώντας τις απαιτούμενες παροχές, οι οποίες σε συνδυασμό με την καθαρότητα των υδάτων του παραλιακού μετώπου καθιστούν δεδομένη τη βράβευσή τους με το σύμβολο της Γαλάζιας Σημαίας που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμο από τους επισκέπτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP24201551235868

«Μπλε οθόνη του Θανάτου»: Γιατί η Κίνα έμεινε ανεπηρέαστη από το παγκόσμιο κύμα διακοπής λειτουργίας των υπολογιστών

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη βρέθηκαν
4a9c847771f771c565758c75a23232f7 L

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καταιγιδοφόρα νέφη με χαλάζι και καταιγίδες – Πότε αναμένονται στην Αττική

Αλλάζει σταδιακά ο καιρός. Άστατες καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες,