Εξάρχεια – Επίθεση σε 29χρονη: Η στιγμή που διαφεύγει ο δράστης, βίντεο ντοκουμέντο

20241221 DT12 KAKKABAS EXARXEIA111
20241221 DT12 KAKKABAS EXARXEIA111

Δικογραφία σχηματίστηκε από την αστυνομία σε βάρος του 33χρονου ο οποίος αργά χθες το μεσημέρι χωρίς αιτία επιτέθηκε με ένα σίδερο και χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι μια 29χρονη στα Εξάρχεια. Ο αλλοδαπός ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει τον δράστη να διαφεύγει ατάραχος από το σημείο της επίθεσης.

Το βίντεο φαίνεται μόλις έχει γίνει η επίθεση, να απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το σιδερένιο λοστό στα χέρια του.

Είναι ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Φαίνονται και πολίτες που τον καταδιώκουν από απόσταση. Στη συνέχεια χάνεται στα στενά των Εξαρχείων για να συλληφθεί μία ώρα μετά στην οδό Πατησίων, από αστυνομικούς που είχαν σπεύσει άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 33χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Ιούνιο για επίθεση με σεξουαλικό κίνητρο σε βάρος γυναίκας πάλι στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια. Τότε σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος.

 

Ρεπορτάζ Ζώης Κακκαβάς – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

fd0f68f0c874143ec4c2d439e7c551f2 L

Δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα στη Γαλλία

Τρεις ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή του εξαιτίας του καύσωνα. Δύο
axaia romanos fotia 1

Φωτιά τώρα: Συνεχίζεται η μάχη με διάσπαρτες εστίες στην Αχαΐα – Στο Ρωμανό το ενεργό μέτωπο

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος