Έσπρωχναν ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματία γιατί το ασθενοφόρο δεν έπαιρνε μπροστά

troxaio rempelia 3 1536x1152 1

Κινητοποίηση για ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στο Αγρίνιο. Συνέβη στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας του Αγίου Κωνσταντίνου (Ρέμα Ρεμπελιά). Ένας νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ δεν έλειψαν και τραγελαφικές στιγμές με το ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το ατύχημα συνέβη περί τις 8:20 το βράδυ της Τρίτης (13/9) σε διασταύρωση επί της Εθνικής Ανεξαρτησίας όπου συγκρούστηκαν ΙΧ επιβατικό όχημα με δίκυκλο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό δικυκλιστή που ευτυχώς – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Ακολούθησαν όμως τραγελαφικές στιγμές καθώς το ασθενοφόρο δεν έπαιρνε μπροστά και απαιτήθηκε η συνδρομή συμπολιτών και αστυνομικών που βοήθησαν σπρώχνοντας για να ξεκινήσει η διακομιδή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

87b04d55b525ba72b84fca401d7c9831 L

Chios και Kythira Pass 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 300 ευρώ

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό έμβρυο και όχι βρέφος δίπλα στα σκουπίδια

Το έμβρυο εντοπίστηκε το πρωί πίσω από καντίνα και δίπλα