ihm26 poster 300x250

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη διαρρηκτών – Διέθεταν κλειδιά πασπαρτού για τις πόρτες ασφαλείας

DIARRIKTES
DIARRIKTES

Με τη βοήθεια πολιτών κατάφερε η αστυνομία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής να συλλάβει επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών από τα σπίτια αποσπούσαν χρήματα και χρυσαφικά χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία και κλειδιά πασπαρτού.

Οι διαρρήκτες έκαναν χρυσές δουλειές τις ημέρες του Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολλών πάρα πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών από το κλεινόν άστυ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, η αστυνομία μπόρεσε να τους εντοπίσει και μάλιστα επ αυτοφώρω να περάσει χειροπέδες σε δυο άνδρες ηλικίας 33 και 19 ετών.

Οι δύο Γεωργιανοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μενελάου στον Άγιο Δημήτριο. Παρότι χτύπησε ο συναγερμός, αυτοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τη δράση τους. Για κακη τους τύχη οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν γρήγορα και με τη βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Βρέθηκαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας.

 

 

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

emak 1

70χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός σε απόκρημνη περιοχή

Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος κτηνοτρόφος το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του
202012100821219773 900x506 1

Προειδοποιούν οι ειδικοί για δύσκολο χειμώνα με γρίπη, RSV και κορονοϊό

Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού